Success Stories. Історії успіху

Горді представити вам історії про сміливих підприємців, випускників Львівської бізнес-школи УКУ, які відверто розповідають про те, як їм вдалося вижити в кризу, ба навіть більше – відкрити власну справу в найнесприятливіші часи.

Олександр Пеньківський – власник мережі ресторанів «Сіті кафе» (м. Тернопіль), яка налічує п’ять ресторанів. Два останні заклади Олександр відкрив під час навчання в Бізнес-школі УКУ, а за весь період коронакризи жоден штатний працівник мережі не втратив роботи. 

Ростислав Кулик – СЕО та засновник квиткового сервісу «Gastroli.ua», поділився власним досвідом ведення бізнесу, викликами, з якими зіткнувся під час пандемії, та як, на його думку, івент-індустрія відновлюватиметься після коронакризи.

Олена Созанська – засновниця проекту «Smart Space». Упродовж семи років керувала готельним комплексом «Taor Karpaty Resort & SPA», а в час пандемії відкрила власний сімейний бізнес. Вона розповіла про досвід започаткування своєї справи під час коронакризи й поділилася думками, як зміниться корпоративна культура в постковідному світі.

Василь Монастирський, керівник Schreder Ukraine: «Кожен третій світильник у Польщі зроблений у Тернополі»

Василь Монастирський – директор компанії Schreder у Тернополі вже 10 років, випускник програми Key Executive MBA Львівської бізнес-школи УКУ.  За цей період обороти компанії зросли у понад 30 разів, а завод вийшов на 2 позицію у групі. У розмові з нами Василь Монастирський поділився, як розвинув підприємство, яке планували закрити, як вдається зростати та випереджати конкурентів, особливостями роботи у час пандемії та як навчання у Львівській бізнес-школі УКУ вплинуло на його стиль управління.

Read more
Людмила Довгоброд: «Пандемія – це і рік можливостей для НR, і рік випробувань»

Людмила Довгоброд, випускниця магістерської програми MA in Human Resources and Organization Development Львівської бізнес-школи УКУ, Human Capital Director медіагрупи StarLightMedia. Впроваджує проект «Women’s Empowerment Principles в дії», за який отримала премію HR Brand Україна.
Людмила розповіла про шлях від фінансиста до посади НR-директора, поділилася тими викликами, котрі доводиться долати HR-ам у час пандемії, розповіла про роль навчання в її житті й те, чого очікувати компаніям після коронакризи.

Read more
Ресторатор Олександр Пеньківський: «За час пандемії не звільнив жодного працівника»

Олександр Пеньківський – власник мережі ресторанів «Сіті кафе» (м. Тернопіль), яка налічує п’ять ресторанів. Два останні заклади Олександр відкрив під час навчання в Бізнес-школі УКУ, а за весь період коронакризи жоден штатний працівник мережі не втратив роботи.

Read more
Ростислав Кулик : «Наш план виходу з кризи – максимально підготуватися до 2022 року»

(English) Rostyslav Kulyk, Key Executive MBA graduate of LvBS of UCU, CEO and founder of the ticket service “Gastroli.ua”. He started his career at school. He is a cybernetic economist and worked for an IT company for three years. He completed his studies at LvBS at the beginning of the quarantine and the crisis. He is convinced that online in this business will never replace offline.

Read more
Олена Созанська: «Очі потрібно тримати широко відкритими й бути готовим сприймати невідворотність змін, які вже почалися»

Олена Созанська – засновниця проекту «Smart Space». Упродовж семи років керувала готельним комплексом «Taor Karpaty Resort & SPA», а в час пандемії відкрила власний сімейний бізнес. Вона розповіла про досвід започаткування своєї справи під час коронакризи й поділилася думками, як зміниться корпоративна культура в постковідному світі.

Read more