Чому довіряти вигідно та скільки можна зекономити, довіряючи? Чому бізнесу важливо об’єднуватися на етичних засадах? Як працює win-win? Розповідає відомий ресторатор і меценат Марк Зархін. Марк – засновник «Kumpel’ Group», співзасновник «Lem Station» і «Бієнале довіри», один із основоположників ресторанного франчайзингу в Україні (легендарні ресторани «Піца Челентано» знають по всій Україні). Розмовляла Роксолана Вороновська – керівниця LvBS Consulting, викладачка Львівської бізнес-школи УКУ, керівниця центру сімейного бізнесу LvBS.
Запис інтерв’ю відбувся спільно з Центром Шептицького УКУ в межах «Бієнале Шептицький» за підтримки Українського культурного фонду.